Kif  
Hely  


Cégtörténet....................................................................................................................

A mai világban már kis és közepes méretű cégeknek is elengedhetetlen, hogy könyvelésük precíz és informatív legyen.
A cégvezetők elvárják, hogy naprakész információkat kapjanak cégükről, a számlák és egyéb dokumentumok mindig elérhetők legyenek, és hogy 100%-ig megbízhassanak könyvelőjük diszkréciójában és szaktudásában.
Az Auditpont Kft. - Magyarország online könyvelője - ezen elvárások teljesítésével nyújt professzionális számviteli szolgáltatásokat.

 

Az Auditpont Kft-t 2001-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy Magyarországon egyedülálló online számviteli szolgáltatásokat nyújtsunk egyéni vállalkozók, betéti társaságok, korlátolt felelősségű társaságok illetve részvénytársaságok számára.

Szolgáltatásaink kialakításánál - az internet nyújtotta lehetőségekre építve - legfőbb szempontjaink a diszkréció, az adatbiztonság, a precizitás, a kényelem és ügyfeleink maximális információellátása voltak.

Így jött létre az Auditpont.hu számviteli portál, amely amellett, hogy értékes információkat szolgáltat az adózás és számvitel világából, belépési felületet is biztosít ügyfeleinknek online szolgáltatásaink elérésére.

A Vezetői Irányítópult számviteli elemző rendszer segítségével az irányított társaság(ok) minden fontos számviteli mutatóját egy helyre gyűjtjük össze, így a cégvezető a leggyorsabb és legkényelmesebb úton az interneten keresztül követheti nyomon a társaság(ok) aktuális pénzügyi állapotát.

Azokban azt esetekben sem hagyjuk magára, ha könyvelési-, vagy adótanácsra van szüksége, ekkor az interakciós centrum ügyfélkapcsolati felületen keresztül látjuk el a szükséges információval.

A dokuOnline iratkezelő pedig abban segít, hogy a cégvezetés számára fontos iratokat, számlákat mindig és bárhonnan hosszú keresés nélkül megtalálja.

Könyvelési díjainkat is a modern cégvezetés elvárásaihoz igazítottuk. A könyvelési díjcsomagok közül minden gazdálkodó megtalálhatja a neki megfelelő díjstruktúrát. Számlánkénti elszámolási rendszerünk lehetővé teszi, hogy kisebb forgalmú időszakokban könyvelési díja is csökkenjen, ami racionális elvárásnak tekinthető a könyvelővel szemben.

Bízunk abban, hogy miután megismerkedett szolgáltatásainkkal és díjainkkal Ön is felismeri azokat a kézenfekvő előnyöket, amelyeket nyújtani tudunk Önnek, és hamarosan Önt is ügyfeleink között köszönthetjük.

 


Mundt Carsten

                                    

 


   Költséghatékony díjak
   Minőségbiztosítás
   Diszkréció
   Adatbiztonság
   Garancia
2,30 %  
korábbi adatok 
98000 HUF  

98 ólommentes - Ft/l
95 ólommentes 400 Ft/l
Keverék 428 Ft/l
Gázolaj 422 Ft/l
korábbi adatok