dokuOnline
Vezetői Irányító Pult
Interakciós Centrum
HR-modul
Bevalláskereső

Kif  
Hely  


dokuOnline: internet alapú dokumentumkezelő.................................... 

 

 

 Nem találja bizonylatait, nem akar régi iratrendezőkben kutatni? Esetleg szükség lenne a bizonylatok másolatára, de Ön épp nincs irodájában?

Mindebben a dokuOnline segít Önnek!

 

 

 

Bizonyára Önnel is sokszor fordult már elő, hogy korábbi bizonylatait a régi könyvelési anyagok közül kellett előkeresni, ami igen időigényes feladat lehet.

Felmerült-e már Önben, hogy milyen előnyökkel járna, ha nemcsak irodájában, hanem a világ bármely pontjáról azt Interneten keresztül elérhetővé válnának könyvelési bizonylatai?

A dokuOnline professzionális dokumentumkezelõ rendszer ilyen és hasonló helyzetekben segíti Önt a bizonylatok gyors megtalálásában.

A könyvelésre átvett bizonylatokat, illetve egyéb dokumentumokat egyedi vonalkód azonosítóval látjuk el, majd az átvételt követő néhány napon belül digitális másolatot készítünk, és szerverünkön eltároljuk.

A bizonylatok képeit Ön letöltheti, kinyomtathatja. A bizonylatok könyvelése után elérhetővé válnak a szűrési/keresési szolgáltatások is, így lehetősége van vonalkódra, könyvelési státuszra, dátumra, típusra, partnerre, szövegre illetve a bizonylat összegére is rákeresni. A megtalált dokumentumok másolatát letöltheti és rögtön ki is nyomtathatja.

Szolgáltatásunkat az AIF internetes felületünkön egy biztonságos csatornán keresztül nyújtjuk Önnek, ezért dokumentumait Ön bárhonnan, és bármikor az internetböngészőn keresztül elérheti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


   Költséghatékony díjak
   Minőségbiztosítás
   Diszkréció
   Adatbiztonság
   Garancia
2,30 %  
korábbi adatok 
98000 HUF  

98 ólommentes - Ft/l
95 ólommentes 400 Ft/l
Keverék 428 Ft/l
Gázolaj 422 Ft/l
korábbi adatok